Föreningens PR-sektion har legat i som små bävrar för att ordna trevligheter för medlemmarna under hösten. Arbetet har resulterat i inte mindre än fem olika temakvällar om allt från lämpliga viltviner till sjuka hundar. Kolla in utbudet och notera det mest intressanta i din kalender. Som vanligt är temakvällarna öppna både för medlemmar och icke medlemmar.

20 augusti – Karta och kompass

Fredrik Landgren, med lång erfarenhet från militären, samt har hjälpt till i MVF´s ungdomsverksamhet kommer och föreläser om hur man använder karta och kompass samt hur man kommunicerar var man är via jaktradion.

8 september – Mat och vin

Titti Qvarnström köksmästare på Bloom in the Park, Malmö. Första kvinna i Sverige att få en stjärna i Guide Michelin kommer och föreläser om mat och vin.

6 oktober – Kronhjortar

Jarnemo kopia

Viltforskaren Anders Jarnemo, som har Vombs kronhjortar på sina fem fingrar, kommer till Kvarnbygården i oktober och föreläser om kronhjortar.

21 oktober – Hundsjukvård

Jenny Nilsson, Leg. djursjukskötare på Evidensia Specialistdjursjukhus i Helsingborg, föreläser om klinisk undersökning på frisk hund, första hjälpen och vanliga jaktskador.

19 november – Första hjälpen

Jan Lindh, brandskyddstekniker på Anticimex föreläser om första hjälpen (HLR).

 

Alla temakvällar börjar 18.30 och kostar 50 kr för medlemmar och 100 kr för icke medlemmar. Fika ingår i priset.
Anmälan görs till kansliet mvf@telia.com eller på telefon nr 040-494930. Begränsat antal platser.