Vet du hur mycket träffläget på en studsare kan ändras om pipan är full med skit? Det är rejält mycket – och därför gäller det att regelbundet ge sina vapen en översyn. Lite hjälp på traven erbjuder vi vid en temakväll om vapenvård den 19 september.

Att då och då göra rent bössan och olja in den förlänger inte vara vapnets livslängd, det har också betydelse för precision och tillförlitlighet. Dino Wildt jobbar på Stabilotherm som säljer tillbehör för vapenvård och har gedigen erfarenhet av hur man ska sköta om sin bössa. Tisdagen den 19 september kl.19 delar han med sig av sina kunskaper.
Temakvällen hålls den här gången på Jakt & Skytte i Staffanstorp och deltagarantalet är begränsat till 20 stycken. Som vanligt tillämpar vi principen ”först till kvarn…” när det gäller anmälan.
Vi bjuder på fika och entrén kostar 50 kr för MVF-medlemmar och 100 kr för icke medlemmar. Jakt & Skytte kommer att hålla butiken öppen om några deltagare skulle vilja komplettera med vapenvårdutrustning eller annat. Man kan ta med sina egna vapen, men det är inget krav.
Anmälan i vanlig ordning till kansliet, tel.040-494930 eller mvf@telia.com.